- Mijn specialiteiten

PACT-Schimmelnagel Therapie

Een schimmelnagel is een nagel die geïnfecteerd is met een schimmel. Als de schimmel de nagel kan binnendringen en zich kan uitbreiden ontstaat Onychomycose (medische term voor schimmelnagels). Een schimmelinfectie kan makkelijk ontstaan in beschadigde nagels ten gevolge van bijvoorbeeld een trauma, knellende schoenen of een slechte conditie van de nagels en de huid.

De PACT- Schimmelnagel Therapie (Photodynamische Antimicrobiële Therapie) is een nieuwe methode voor de behandeling van schimmelnagels die nagenoeg 100% schimmeldodend is. Deze uit Duitsland afkomstige innovatieve behandelingsmethode komt oorspronkelijk uit de tandarts-wereld. PACT-behandelingen zijn doeltreffend, pijnloos en zonder bijwerkingen.

NES HEALTH

Vaak is er in het lichaam een disbalans aanwezig waardoor het lichaam niet meer optimaal kan functioneren en de kans op ziektes toeneemt. Door het maken van een lichaamsscan met Nes Provision (NES=Nutri Energetics System) is er binnen enkele seconden een overzicht van de volgende zaken:

- Een uitgebreid overzicht van symptomen bijv. schimmels

- Verstoringen in het informatie systeem en hoe deze verstoringen opgelost kunnen worden.

- Hoe het lichaam gezond kan blijven.

De Nes Therapie combineert oude en nieuwe inzichten van traditionele Chinese geneeskunde tot homeopathie en westerse geneeskunde. Door combinatie van het Nes Health System (interne balans) en de Pact-Therapie kunnen de schimmelnagels optimaal behandeld worden. 

Voetreflexologie behandeling

Waneer de fysieke, psychische en emotionele aspecten uit balans zijn kan voetreflexologie helpen om de verstoorde harmonie te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren.

Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.