- Mijn specialiteiten

PACT-Schimmelnagel Therapie

Een schimmelnagel is een nagel die geïnfecteerd is met een schimmel. Als deze de nagel kan binnendringen en zich kan uitbreiden onstaat Onychomycose (medische term voor schimmelnagel). ...

Een schimmelinfectie kan makkelijk onstaan in beschadigde nagels ten gevolge van bijvoorbeeld een trauma of knellende schoenen of een slechte conditie van de nagels en de huid. Vaak is er ook een disbalans in het lichaam waardoor door kans op een schimmelinfectie aanwezig is (zie Nes Health).

PACT Schimmelnagel Therapie (Photodynamische Antimicrobiële Therapie) is een nieuwe methode voor de behandeling van schimmelnagels die nagenoeg 100% schimmeldodend is. Deze uit Duitsland afkomstige innovatieve behandelingsmethode komt oorspronkelijk uit de tandarts-wereld. PACT-behandelingen zijn doeltreffend en pijnloos zonder bijwerkingen.

De PACT-behandelingstherapie bestaat uit drie gedeelten:

1 VOORTRAJECT

Hier wordt bepaald of het werkelijk om een schimmelinfectie gaat. Niet alle verkleurde of verdikte nagels zijn schimmelnagels. Door gebruikt te maken van een test is binnen 10 minuten duidelijk of het om een schimmelnagel gaat. Dan stellen we een behandelplan op.

2 PACT-BEHANDELING

Om het beste resultaat te krijgen wordt indien nodig de nagelplaat op de juiste dikte gefreesd en de aangetaste delen verwijderd. Daarna wordt er gel op de nagel aangebracht met daarin het photosensitiser Toluiding-blauw (lichtgevoelige kleurstof). Na 10 miniuten inwerktijd trekt de kleurstof in de nagel. De speciale PACT-lamp met rood LED licht wordt op de nagel geplaatst. Doordat dit rode licht een specifieke golflengte heeft wordt de blauwe kleurstof in de gel geactiveerd en onstaat radicale zuurstof die de celwand van de schimmel beschadigd waardoor deze sterft.

De behandeling wordt in een tijdsbestek van circa 10 dagen drie keer uitgevoerd. De vierde behandeling vind na één maand plaats. Bij ernstige schimmelinfecties wordt gedurende vijf maanden elke maand nog één PACT behandeling uitgevoerd.

3 NATRAJECT

Om herbesmetting en een gezonde groei van de nagel te bevorderen moeten de schimmeldodende producten gebruikt blijven worden totdat het aangetaste deel van de nagel helemaal is uitgegroeid (9-12 maanden).

function myFunction() { var dots = document.getElementById("dots"); var moreText = document.getElementById("more"); var btnText = document.getElementById("myBtn"); if (dots.style.display === "none") { dots.style.display = "inline"; btnText.innerHTML = "Lees meer"; moreText.style.display = "none"; } else { dots.style.display = "none"; btnText.innerHTML = "Lees minder"; moreText.style.display = "inline"; } }

NES Health

Vaak is er in het lichaam een disbalans aanwezig waardoor het lichaam niet meer optimaal kan functioneren en de kans op ziektes, infecties en schimmels wordt vergroot. Door het maken van een lichaamsscan met Nes Provision (NES = Nutri-Energetics System) is er binnen enkele seconden een overzicht van de volgende zaken:...

•    Een zeer uitgebreid overzicht van de sympthomen.
•    De informatie die het lichaam nodig heeft om te genezen.
•    Verstoringen in het informatiesysteem en hoe deze blokkades opgeheven kunnen worden.
•    Hoe het lichaam gezond wordt en gezond kan blijven.

De NES Therapie combineert oude en nieuwe inzichten; van traditionele Chinese geneeskunde tot homeopathie en westerse geneeskunede. De disbalans in het lichaam wordt behandeld met de miHealth en de Nes Infoceuticals waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Door de schimmelnagels extern met de PACT-therapie te behandelen en intern met het Nes Health System kan er een optimaal resultaat geleverd worden de behandeling van schimmelnagels

function test() { var dots = document.getElementById("dotss"); var moreText = document.getElementById("moree"); var btnText = document.getElementById("knop"); if (dots.style.display === "none") { dots.style.display = "inline"; btnText.innerHTML = "Lees meer"; moreText.style.display = "none"; } else { dots.style.display = "none"; btnText.innerHTML = "Lees minder"; moreText.style.display = "inline"; } }

Voetreflexologie behandeling

Waneer de fysieke, psychische en emotionele aspecten uit balans zijn kan voetreflexologie helpen om de verstoorde harmonie te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren.

Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak.

Schoonheidsbehandelingen

Vaak is er een disbalans in het lichaam. Dit kan zich uiten in bepaalde huidproblematiek. Door een goede anamnese en producten kan het zelfherstellend vermogen van de huid gestimuleerd worden waardoor u er weer stralend gaat uitzien.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.